Свечана додела диплома и награда нашим матурантима одржана  у уторак 18. јуна са почетком у 10 часова у холу школе.

Уз присуство професора, родитеља, другара и осталих запослених у установи, обележили смо  један од важнијих дана у раду школе, а за ђаке крај једног животног поглавља, завршетак средњошколског образовања.

На почетку програма  директорка школе Венера Арсенов Бојовић се обратила свим присутнима. Матурантима уз честитке на успешном  завршетку школовања и жеље да у даљем животу јачају своје  професионалне компетенције,   наставницима на доследности и умешности свог заната, а старешинама на упорношћу,  да све те године протекну у складу са свим прописима, а на задовољство свих актера школског живота. 

Порука колектива школе ђацима је пренешена кроз стихове непоновљиве песме „Ако“ Радjарда Киплинга, која својим императивима промовише разумност, праведност и умереност. Уследила је и очекивана додела, која је започела са ученицима куварског смера у коме  ове године имамо Ђака генерације, Сару Несторовић, која је заслужено понела ову титулу.

Било је ту још много ђака који су својим трудом и радом постизали запажене успехе и резултате, како у наставним, тако и у ваннаставним активностима, од којих се са некима растајемо са дозом сете, јер смо радо делили наше дане са њима.

Поносни на све ово, испраћамо их и поздрављамо,  са жељом да се у будућности поново сретнемо и радо састанемо.


 Тим за маркетинг школе

Архива чланака