Дана 22.12.2016. године, ученици наше школе заједно са директором Игором Тришићем посетили су СО Ковин. Повод за овај догађај су им дали предстојећи празници.

Ђаци су челницима упутили најлепшу новогодишњу честику коју им је прочитала ученица Наталија Миљков. Шта је за младе Нова година и како је они дочекују, објаснијо им је ученик Ивановић Стефан, након чега је почео Новогодишњи квиз. Ученици Милица Лаковић и Новаков Славко су били водитељи. Шаљиви квиз је сваком челнику донео једно занимљиво питање на које је требало дати духовит одговор.

У прелепој атмосфери ђаци Лазовић Милица, Ненад Димић, Анђела Кемењ и Милош Здравковић су даривали присутне својим новогодишњим аранжманима. Ни овог пута нису изостале речи хвале за њихов труд и да су њихови радови уникати рађени са пуно љубави.

Ђаке је поздравила председница Сања Петровић, упутила им је све похвале за труд и залагање не само за аранжмане него за све што раде у школи и око ње. Пожелела им је све најбоље у Новој години и да буду још бољи.

Наравно и сви остали запослени у СО Ковин су упутили ђацима искрене честитке.

Весна Павловић-Кирилов

Архива чланака