dinfohed

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице у сарадњи с Центром за развој и примену науке, технологије и информатике, у четвртак, 22. децембра 2016. године, с почетком у 12.00 часова, у амфитеатру Факултета за економију и инжењерски менаџмент – ФИМЕК организовао је завршну свечаност поводом проглашења најуспешнијих ученика, наставника ментора и образовно-васпитних установа на територији АП Војводине у програму „Дани информатике у школама Војводине”.

Наш колега, наставник рачунарства и информатике Синиша Ћулафић добио је Признање за допринос бази знања из образовног софтвера у оквиру пројекта Дани информатике у школама Војводине 2016. Поред признања колега Ћулафић награђен је и скромним поклоном љубазношћу организатора Факултета за економију и инжењерски менаџмент – ФИМЕК из Новог Сада.

Свечаност је отворио потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш, проф. др Мирјана Царић, проф. др Драган Солеша, декан факултета и проф. др Слободан Попов, председник Центра за развој и примену науке, технологије и информатике из Новог Сада.

Циљ овог пројекта је да подстакне процес информатизације наставе у школама Војводине као и да се популаришу нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима.

Архива чланака