Свака генерација ученика за нас је посебна и у свакој генерацији има ученика који се истичу својом марљивошћу, посвећеношћу стицању знања и вештина. Понекад је тешко одабрати једног ученика и рећи да је он био најбољи у својој генерацији. Али, ове године није било тако. За ученика генерације једногласно је изабрана Бојана Бадрић, ученица четвртог разреда образовног профила туристички техничар.

bojana

Током читавог школовања, Бојана је добијала највише оцене и завршавала разреде одличним успехом са свим петицама. Осим што је била вредна на часовима, Бојана је учествовала у готово свим ваннаставним активностима – на прославама у школи, у позоришним представама, на литерарним конкурсима и, наравно, на такмичењима. Као део екипе, освојила је прво место на Покрајинском такмичењу „Шта знаш о здрављу“. Редовно је учествовала на математичком такмичењу „Кенгур без граница“. Највећи успех постигла је на два такмичења републичког нивоа - на такмичењу из српског језика и језичке културе, одржаном у Тршићу 01. јуна 2014. године, освојила је осмо место, док је као редован учесник републичких такмичења из историје најбољи успех постигла 8. јуна 2014. године у Аранђеловцу, где је освојила пето место у конкуренцији од 108 ученика средњих стручних школа. Бојана је током школске 2015/2016. године била председник Ученичког парламента, показавши тако да осим поштовања професора, има и поштовање својих другова и другарица.

Поносни смо што смо имали оваквог ученика који ће бити прави узор наредним генерацијама, а Бојани желимо пуно успеха у наставку школовања.

Архива чланака