У понедељак, 04. априла прославили смо Дан школе.
У оквиру преподневне смене, нашу школу посетили су гости, међу којима су наставници и ученици Средње техничке школе „Сава Мунћан“ из Беле цркве. Прво је уследио свечани ручак. Госте су услуживали наши ученици – конобари, а ручак су припремили наши ученици – кувари. Након ручка, гости су имали прилику да обиђу нашу школу . Обишли смо све кабинете за извођење стручне праксе, стакленике, пластенике и школски парк. Уследио је обилазак Ковина. Посетили смо Стари град, на коме се налази највећа макета Дунава на свету, и ковински Дунавац.

У 12:30 часова, у Центру за културу Ковин, почео је сајам образовних профила који су организоваили наши ученици са својим професорима. На сајму су ученици презентовали своје профиле и ученичке радове.
У 13:00 почела је представа „Зла Жена“ коју су припремили професори српског језика и књижевности, Весна Ратковић и Марија Станисављев, а у којој глуме наши ученици.
Након представе, за наше госте организован је свечани коктел. Представа је репризирана у 19:00, а позоришна сала и је и овај пут била препуна.

Архива чланака