Данас је у нашој школи обележена школска слава, Свети Сава. Ученици и професори су се потрудили да овај важан дан буде прослављен у складу са духом и делом Светог Саве.
Након сечења колача, уследио је културни програм који су припремили наши ученици са својим професорима. Ученици су се у програму осврнули на духовни значај дела Светог Саве и на његов утицај на нашу традицију, духовност и историју. Потрудили су се да нам покажу да Свети Сава није само име из наше историје, већ дух који нас је пратио и пратиће нас кроз векове.
Након културног програма, директор школе, Игор Тришић, поделио је награде најбољим и најсавеснијим ученицима, пензионисаним професорима наше школе, одељенским старешинама, као и професорима који су учествовали у организацији важних свечаности.
Међу бројним гостима били су и представници локалне самоуправе, а директор је посебну захвалницу за доприносе и заслуге у образовању уручио председници општине Ковин – Сањи Петровић.
По завршетку програма уприличено је послужење за ученике,професоре и госте. За припрему свечаног ручка и послужење били су задужени ученици наше школе, уз помоћ и подршку својих професора.

Архива чланака