У понедељак, 29. априла, обележили смо Дан школе.

У 10 часова одиграна је фудбалска утакмица између ученика наше школе, при чему је бројна публика бодрила своје другаре.


У 11 часова отворен је мини сајам/изложбу који су организовали ученици свих образовних профила. Изложбу су, осим ученика и запослених у школи посетили и гости иа Гимназије и економске школе “Бранко Радичевић“, чланови Школског одбора, представници ЗЗ “Подунавац".
Конобари су служили пиће и послужење које су спремили ученици - кувари.

Туристички техничари организовали су туристички штанд са веома интересантним туристичким материјалима, а на њиховом штанду од ученика смо могли и да  добијемо корисне информације о свим популарним туристичким дестинацијама.

Техничари хортикултуре припремили су интересантне цветне аранжмане.

Руковаоци-механичари пољопривредне технике организовали су изложбу старе и нове пољопривредне механизације која је у нашој школи намењена вежбама и практичном раду ученика који се школују за занимање руковалац механичар пољопривредне технике..

У 13 часова премијерно је одиграна представа наших ученика у Центру за културу. Пре почетка представе, директорка Мирјана Јањић-Тодоровић доделила је награде нашим најуспешнијим ученицим - ученицима који су на такмичењима постигли изванредне резултате.


Након представе, публика је могла да ужива у ликовним радовима наших ученика, који су били изложени у галерији Центра за културу.

Фото: Саша Петровић

 

 

 

Архива чланака