Резултати такмичења Willkommen

Након одржаног међународног такмичења Willkommen наша школа може да се похвали одличним пласманом наших ученика у својим категоријама.

У категорији немачког језика за ученике I године, 3. место  припало је Роберту  Миловановићу са освојених  41+6  бодова (од максималних 44) и једини је представник  наше општине у својој категорији ( 1. и 2. место су заузели ученици Филолошке гимназије из Београда). Све честитке професорки Оливери Милер-Здравковић, ментору ученика.

Такође похваљујемо и менторски рад  професорке Биљане Гајић у категорији енглеског језика за ученике I године, Александра Бјелић је освојила 37 бодова (од максималних 40) и Марко Мариновић 33 бода. У категорији енглеског језика за ученике II године Драган Бранковић је освојио 27 бодова и у категорији енглеског језика за ученике III године Драган Крецуљ је освојио 26 бодова.

Најбоље пласирани ученик у категорији енглеског језика за ученике II године на територији наше општине је Никола Дракула са освојених 35 бодова (од  максималних 39)  под менторством професорке Венере Арсенов Бојовић.

Свим учесницима такмичења честитамо и желимо пуно успеха и наредне године када очекујемо  већи број наших ученика на овом престижном такмичењу.

координатор такмичења

Венера Арсенов Бојовић

Архива чланака