Успешна прича

У складу са информацијама које смо добили од Министарства просвете, науке и технолошког развоја о презентовању примера добре праксе на платформи Европске тренинг фондације https://www.etf.europa.eu/en/news-and-events/news/share-your-success-stories-us и попуњавању формулара којим смо обавестили МПНТР да смо представити свој пример на поменутој платформи, наша школа може са поносом да се похвали са прелиминарним резултатима који су стигли на нашу електронску адресу .

Поред захвалности на учешћу, податку да је наша прича веома интересантна и запажена међу више од 340 пристиглих из целог света и да улази у ужи круг за даље квалификације, писало је у допису Тима успешних прича ЕТФ. Активности које следе су могући избор приче за издање „Skills and Qualifications: benefits for people“, а касније следи лимитирани одабир прича за кратке филмове. Најуспешнији учесници конкурса биће позвани да узму учешће на истоименој конференцији.

Наша успешна прича је видео запис који приказује производњу органске хране која се одвија на часовима праксе пољопривредних смерова. Она је испричана на енглеском језику од стране Николе Дракуле, ученика другог разреда, смера туристички техничар, кога овом приликом посебно похваљујемо и очекујемо да овакав свој рад настави у проширеном тимском саставу.

Желимо нам пуно среће у наредном периоду и још сјајних успеха на промовисању наше школе.

 

Тим за маркетинг

Архива чланака