Свети Сава - школска слава 2019.

Поводом школске славе Свети Сава, 27. јануара 2019. године у холу школе организована је приредба.

Овој свечаности су присуствовали ђаци, професори и нама драге званице.

Програм је започео свечаним сечењем славског колача у којем су учествовали наши ђаци Ненад Цизлер, Драган Крецуљ, Александар Новаков и Вања Коцић.

Школски хор је и овог пута дао свој допринос у свечаном извођењу химне Св.Сави, а осим ове нумере на репертоару су били и „Говори господе“, „Спустите се ангели“ и „Ко удара тако позно“.

Рецитаторска секција у саставу Ивана Никодијевић, Александра Ивачковић, Вања Коцић и Александра Бјелић коју је припремала професорка Весна Ратковић такође је на одличан начин представила свој рад рециталима о Светом Сави.

Савин дан је дан када се похваљују највреднији у образовању. Ове године ученици су награђивани у три категорије: редовно похађање наставе и примерно владање, изузетно залагање у изучаавању стручних предмета и хуманитарни рад. Списак са похвалницама је завршен бројем 60, што   указује да школа има чиме да се поноси.

Затим је уследио свечани ручак који је и овог пута био поверен ђацима смера- кувар и професорки Ивани Шалипур.

Услуживање званица урадили су наши конобари на врхунском нивоу са професорима Миаилом Кулезићем и Миланом Радивојевим.

Многобројне слатке посластице и торте направиле су веште руке наших посластичара са професорима Жељком Петровић и Душаном Чолаковићем.

Цветна декорација и аранжирање сале била је поверена смеру цвећар-вртлар.

Програм на изузетно суптилан начин, био је поверен ученику Вањи Коцић.

Честитке свим актерима ове значајне свечаности.

 

 

Архива чланака