Катаринина хуманитарна акција

12. децембра је наша школа, на челу са Катарином Спасић, обрадовала малишане који се лече на Универзитетској дечјој клиници "Тиршова" на одељењу хематологије.

Наиме, ученица наше школе Катарина Спасић изнела је Ученичком парламенту идеју о хуманитарној акцији која подразумева прикупљање слаткиша и сланиша за децу која се боре против канцера. Ученички парламент је прихватио идеју којој су се придружили сви запослени наше школе.
Након што је прикупљена велика количина слаткиша и сланиша, Катарина је са својим другарима и делегацијом наше школе посетила децу у родитељској кући на Врачару, где је Деда Мраз малишанима поделио слатко-слане пакетиће.


"Захваљујем се свим уценицима ССШ "Васа Пелагић" из Ковина и професорима који су доносили слаткише и сланише и помогли да направимо пакетиће за наше хероје. Била ми је част учествовати и организовати ову хуманитарну акцију, а притом изненадити, улепшати празнике и измамити осмех на лицу нашим малим борцима!",  речи су Катарине Спасић након завршене посете.


 

Архива чланака