Посета ученика ОШ "Миша Стојковић" нашој школи

Учeници осмих рaзрeдa ОШ "Миша Стојковић" из Гаја, са школским психологом Жаном Петковић, пoсeтили су данас нашу школу. Ученике је најпре поздравила директорка школе Весна Павловић Кирилов, након чега су у опуштеној атмосфери професори наше школе Саша Петровић, Игор Тришић и Петар Вукашинов разговарали су са ученицима на тему даљег школовања. Ученицима је приказана презентација која обухвата све образовне профиле које наша школа нуди.

Након презентовања образовних профила, наши професори повели су будуће средњошколце у обилазак школе, при чему су ученици имали прилику да виде школске учионице, кабинете за извођење стручне праксе, спортску халу, пластенике, стакленике, круг школе...
Осмаци су обишли и кабинет професорке Јелене Стојановић која је са својим ученицима презентовала новогодишње цветне аранжмане које су правили ученици образовног профила цвећар-вртлар и техничар хортикултуре. Поједини ученици су имали прилику да са професором Живаном Кебићем провозају трактор који се користи у настави ученика образовног профила Руковалац-механичар пољопривредне технке.

Последња тачка посете били су кабинет за куварство и кабинтез за услуживање, гед су се ученицима обратили професори Мијаило Кулезић, Душан Чолаковић и Ивана Шалипур. На самом крају посете, нашим гостима приредили смо свечани коктел. Храну су припремили наши ученици - кувари, док су за услуживање гостију били су задужени наши ученици - конобари.

Координатор ове активности био је професор Синиша Ћулафић. Акција је реализована у складу са планом за професионалну оријентацију за ученике 8. разреда из Гаја, а код нас у оквиру активности тима за маркетинг.

 

Архива чланака